Stappen voor het synchroniseren van Outlook met Gmail

De desktopversie van Microsoft Outlook is een van de waardevolle geschenken voor de meeste computer gebruikers. Hetzelfde is uitgerust met een eenvoudige maar intuïtieve gebruikers interface. Als je het ooit hebt gebruikt, weet je wat het waard is als je email en andere vergelijkbare applicaties op de desktop gebruikt. Het is een soort op maat gemaakte software voor pc. Outlook maakt uw werk met betrekking tot e-mails veel eenvoudiger en gemakkelijker. Daarom zullen we ons in deze blogpost bezighouden met stappen om het te synchroniseren met een Google-account.

Met de technische expertise van Gmail nummer is dat ongetwijfeld een makkie. Hoewel Gmail van Google een van de meest gebruikte applicaties is met meer dan een miljard gebruikers. Het is nog steeds een groentje in termen van de desktopervaring. Om deze leemte op te vullen, passen de vooruitzichten volledig bij de rekening. De stappen om de twee te koppelen, kunnen als volgt worden geïdentificeerd:

Stap 1: Schakel de IMAP in Gmail in
  • Open de Gmail-pagina in uw computer browser en voer vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.
  • Om een ​​glimp op te vangen van het drop-down menu, klik op de instellingen versnelling.
  • Open de instellingenpagina nadat je erop hebt geklikt. Klik bovenaan de instellingen pagina op de optie doorsturen en POP / IMAP.
  • Controleer op het tabblad Instellingen of IMAP is ingeschakeld of niet. Indien ingeschakeld, kunt u naar de tweede stap gaan zoals hieronder en klikken om de wijzigingen op te slaan. Als u dit doet, worden de e-mails van uw Gmail-inbox later in Outlook weergegeven.

Stap 2: Activering van authenticatie in twee stappen voor Gmail
  • Nadat u heeft geklikt om het app-pictogram van Google te openen, verschijnt er een vervolgkeuze menu.
  • Klik op mijn account eronder om toegang te krijgen tot de Google-account pagina.
  • Klik op de inlog- en beveiligingskop. Scroll naar beneden en klik op authenticatie in twee stappen.
  • Druk op de knop Aan de slag en voer het wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd om u aan te melden bij uw e-mail.
  • Ga verder door op Volgende te klikken en probeer het nu. Als je geen telefoon ziet staan, moet je inloggen op het Google-account met de Google-app van iPhone of Android.
  • Vervolgens moet u de instructies op het scherm van de telefoon volgen. Zorg er hiervoor voor dat het opgegeven nummer correct is. Als het overeenkomt met de gewenste hersteloptie, ga dan verder en klik op verzenden om de verificatie code te ontvangen.
  • Voer de code uit het SMS-bericht in en druk op Volgende nadat u deze in het veld hebt getypt. Klik ten slotte op de opties inschakelen om authenticatie in twee stappen in te schakelen voor Gmail-account.
Daarom zorgen de vooruitzichten van Microsoft voor desktop toepassingen voor een soepele werking van e-mailervaring, ongeacht de webmail configuraties. Voor verdere hulp kunt u altijd contact opnemen met Gmail om uw vragen op te lossen. Bovendien helpt de Outlook PST-reparatie tool bij eenvoudig herstel of reparatie van beschadigde of beschadigde bestanden. In die zin kan het belang van koppelen worden gemeten.

Comments

Popular posts from this blog

Wat zijn de stappen om vertrouwelijke e-mails te verzenden en openen?

Procedure om uw Gmail verzend account opnieuw in te stellen naar de standard instellingen

Betrouwbare oplossingen voor het uit het archief halen van emails in een Gmail-account