Procedure om uw Gmail verzend account opnieuw in te stellen naar de standard instellingen

Gmail is zeker door duizenden mensen over de hele wereld de meest gebruikte e-mail provider geweest. Het staat in de volksmond bekend om zijn services en de nieuwste ontwikkelde functies die helpen om e-mailen gemakkelijker en sneller te maken. En als u de procedure wilt weten om uw Gmail-verzend account te kunnen resetten naar de standard instellingen, dan zijn uw oplossingen precies waar u zich op dit moment bevindt. Dit is voor die gebruikers die meerdere Gmail-adressen gebruiken; dan weet je zeker dat wat voor jou de juiste is om te kiezen, toch? U moet weten van waaruit u een e-mail verstuurt telkens wanneer u een e-mail opstelt. Dus om het kort te houden, hoeft u alleen uw Gmail-account in te stellen om het specifieke account automatisch te gebruiken voor elke e-mail die u verzendt.

Als je andere problemen hebt, neem dan onmiddellijk contact op met de Bellen Gmail Nederland voor je oplossingen. De onderstaande methode is om het respectieve account en het e-mailadres te kiezen, om het in te stellen als de standard instellingen, telkens wanneer u probeert een nieuw e-mailbericht op te stellen met uw Gmail-account.

U moet nu de onderstaande stappen correct volgen om het standaard eindaccount in uw Gmail te kunnen wijzigen:
  • U moet eerst op het tandwiel pictogram ‘Instellingen’ klikken, dat zich in de Gmail-werkbalk bevindt.
  • Daarna moet je naar het item 'Instellingen' gaan in het gegeven pop-upmenu op het scherm.
  • Vervolgens moet u de ‘Accounts en importopties selecteren en klikken om verder te gaan.
  • U moet er nu voor kiezen om de ‘Standaard’ optie te maken die naast de gewenste naam en e-mailadres staat, gegeven onder het tabblad ‘Verzenden’, zoals op het weergegeven scherm.
  • Eindelijk is uw standaard verzendende account met succes ingesteld.
Nu zou u de stappen moeten doorlopen en moet uw Gmail-account ook helemaal klaar zijn. Maar als u problemen tegenkomt, weet u dat u uw betrouwbare oplossingen alleen bij Bellen Gmail Klantenservice krijgt. De technici zijn 24 uur per dag beschikbaar en staan ​​bekend om de beste service.


Originele bron

Comments

Popular posts from this blog

Wat zijn de stappen om vertrouwelijke e-mails te verzenden en openen?

Betrouwbare oplossingen voor het uit het archief halen van emails in een Gmail-account

Hoe een Gmail Slow-programma met Gmail Klantenservice te repareren?