Wat zijn de stappen om vertrouwelijke e-mails te verzenden en openen?

Weet je dat Gmail de gebruikers veel nieuwe functies heeft geboden die onze taken gemakkelijker maken? Gmail heeft ook een functie waarmee we onze informatie kunnen beschermen tegen toegang door onbevoegden tot ons account. Dit kan worden gedaan via de vertrouwelijke modus van Gmail die we kunnen verzenden en berichten en bijlagen met behulp van de Gmail-modus. Als u meer wilt weten over de vertrouwelijke modus van Gmail, moet u deze link volgen die hier wordt aangeboden Klantenservice Gmail. U krijgt alle antwoorden op uw vragen die u gewoon hoeft te volgen de gegeven stappen.
  • Het eerste dat u moet doen, is naar de Gmail-app op uw pc gaan en vervolgens op de optie ‘Opstellen’ op de weergegeven pagina klikken.
  • Nu moet u het vertrouwelijke inschakelen dat u onderaan het weergegeven scherm vindt. Als je toevallig ziet dat je het al hebt ingeschakeld, moet je op de knop ‘Bewerken’ klikken.
  • Vervolgens moet u de vervaldatum en ook de toegangscode instellen:
    1. Als u de optie kiest voor ‘geen sms-toegangscode’, zal de ontvanger die ook Gmail gebruikt de e-mail rechtstreeks openen, terwijl als de persoon die de Gmail-app niet gebruikt, een toegangscode ontvangt om de e-mail te openen.
    2. Als u de optie ‘SMS-toegangscode’ kiest, ontvangt de ontvanger een sms met de toegangscode.
  • U moet er vervolgens voor zorgen dat u ook het telefoonnummer van de ontvanger invoert in plaats van uw eigen telefoonnummer.
  • Als laatste moet u op de knop ‘Opslaan’ klikken.


Nou, het zou goed moeten zijn om aan de slag te gaan nu je klaar bent met de bovenstaande stappen. Maar als u problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact met ons opnemen via onze hulplijn hier Bellen Gmail Nummer om de problemen meteen te kunnen oplossen. En we verzekeren u dat u wordt bijgestaan ​​door de beste technici ooit die de problemen binnen een mum van tijd zullen oplossen.
--------------------

Comments

Popular posts from this blog

Betrouwbare oplossingen voor het uit het archief halen van emails in een Gmail-account

Hoe een Gmail Slow-programma met Gmail Klantenservice te repareren?