Weet hoe u Gmail emails naar Google Drive kunt verplaatsen

Gmail is de gratis vorm van elektronische communicatie die wordt aangeboden door Google. Het biedt gebruikers een overvloed aan mogelijkheden. Het is multi functioneel van aard. De geavanceerde functies maken het vaak moeilijk om de technische storingen die eruit voortvloeien op te lossen. Omdat het vergelijkbaar is met andere postdiensten, is het niet immuun voor problemen. Gebruikers ondervinden vaak problemen bij het wijzigen van hun instellingen, het herstellen van verwijderde berichten, gehackte account herstel fouten en nog veel meer. Desondanks is Gmail uitzonderlijk omdat het fungeert als een uitstekend opslag medium in de cloud.


Vaak wilt u misschien enkele van uw belangrijke documenten of bestanden opslaan met het oog op beveiliging of back-updoeleinden. Google Drive is nauw geïntegreerd met Gmail en beide zijn de dochter onderneming van Google. Met de hulp van Bellen Gmail nummer geven we een kort overzicht van hoe u uw e-mails naar Google Drive kunt overzetten zonder uw inbox te verlaten, zoals hieronder beschreven:
  • Klik eerst op de officiële website van Gmail. Zodat u kunt worden omgeleid naar de aanmeldings pagina ervan.
  • Meld u aan bij uw account met het e-mailadres en wachtwoord. Nadat u toegang heeft gekregen tot de inbox, kunt u de lijst met ontvangen e-mails bekijken.
  • Blader door uw mappen en selecteer degene die u wilt opslaan in Google Drive. Klik en open hetzelfde.
  • Zodra u op het printer pictogram bovenaan de onderwerpkop tikt. Hierdoor wordt een nieuwe pagina geopend met een afdrukklare installatie.
  • In het afdrukvenster kunt u de afdruktool wijzigen vanuit het bestemmingsveld. Ga verder door op de knop Wijzigen te tikken.
  • Zoek Google Cloud printer in de lijst met beschikbare afdruktools en selecteer Opslaan in Google Drive onder aan het afdrukvenster.
  • Ga verder door op Opslaan te klikken om de e-mail naar een digitaal bestand te converteren en naar het Google Drive-gebied te verplaatsen. Ten slotte kunt u er een voorbeeld van krijgen in PDF-formaat dat gemakkelijk toegankelijk is vanuit Google Drive.
Daarom bespaart u, in combinatie met de ondersteuning van Bellen gmail telefoonnummer, het opslaan van de bestanden om u te besturen, het gedoe van het knoeien met uw mailinglijst en u te helpen bij het beter organiseren en beheren. Voor verdere hulp kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de 24*7 helpdesk.

Comments

Popular posts from this blog

Wat zijn de stappen om vertrouwelijke e-mails te verzenden en openen?

Procedure om uw Gmail verzend account opnieuw in te stellen naar de standard instellingen

Betrouwbare oplossingen voor het uit het archief halen van emails in een Gmail-account