Hoe phishing-emails in een Gmail-account vermijden?

Weet u dat phishing-e-mails of phishing-aanvallen plaatsvinden wanneer een andere persoon u probeert over te halen uw persoonlijke gegevens online te delen zonder dat u weet wat zij gaan doen? Nou, maar als u op zoek bent naar een oplossing om dergelijke gevallen te voorkomen, moet u weten dat u dit meteen kunt melden en dat er verschillende manieren zijn om te voorkomen dat uw e-mails phishing worden. Deze situatie doet zich voor via advertenties, e-mail, sites die op elkaar lijken, ervan uitgaande dat u een e-mail hebt ontvangen die belangrijk voor u is, zoals een bank, en u zonder te bevestigen dat u uw gegevens aan de site hebt gegeven, is phishing verdwenen. Bellen Gmail Nederland lost al deze problemen op, maar u moet de methode zeer zorgvuldig volgen.
  • U moet op uw hoede zijn voor de sites waarop u klikt als u gewoon op een koppeling klikt die u krijgt of ziet, omdat deze sites u zullen vragen om uw persoonlijke informatie te verstrekken en dit een bedreiging voor u kan zijn.
  • Klik dus zonder de informatie over die specifieke site die u wilt bezoeken, niet op de aangeboden link of geef geen persoonlijke gegevens op.
  • Als de verdachte link die naar u is verzonden, een Gmail-ID heeft, is dit goed. U kunt dit onmiddellijk melden om 'het Gmail-misbruik aan Google te melden'
  • U moet ook weten dat Gmail nooit via een e-mail om uw persoonlijke gegevens vraagt.
  • Als u denkt dat e-mail of link verdacht lijkt, moet u het volgende doen:
  1. U moet controleren of de e-mail-ID en de namen van de afzenders overeenkomen.
  2. U moet ook controleren en zien of de e-mail-ID is geverifieerd door Gmail of niet.
  3. Dan moet je ook over de links gaan voordat je gaat klikken en het belangrijkste als je vindt dat de URL niet overeenkomt met de beschrijving in de link, moet je er zeker van zijn dat deze site ervoor zorgt dat je naar een site gaat die is phishing.
  4. U moet de kopteksten van de berichten controleren en er zeker van zijn dat de kop 'van' u geen naam geeft die helemaal niet correct is.
  5. Als u eindelijk het vermoeden hebt dat iemand uw account zonder uw toestemming in handen krijgt, kunt u het beste gewoon naar 'Uw Gmail-account herstellen' gaan.


Welnu, we hopen dat de phishing-problemen voorbij zijn en dat u volledig weet hoe u uzelf kunt beschermen tegen phishing-e-mails. Maar als u nog steeds problemen ondervindt met betrekking tot uw Gmail-account, is Gmail Klantenservice Nederland hier om u binnen enkele seconden de oplossing te bieden.


Comments

Popular posts from this blog

Wat zijn de stappen om vertrouwelijke e-mails te verzenden en openen?

Betrouwbare oplossingen voor het uit het archief halen van emails in een Gmail-account

Procedure om uw Gmail verzend account opnieuw in te stellen naar de standard instellingen